Wie ben ik

Rutger van Faassen, een ervaren Agile transformatie professional met een brede achtergrond in IT Service Management. Ik heb verschillende transformaties begeleid en zal dit altijd doen in samenwerking met stakeholders. Ik probeer te zorgen voor een inspirerende omgeving waarin mensen de kans krijgen om te leren, te expirementeren en fun te hebben. Dit allemaal om een zo groot mogelijke bijdrage te kunnen leveren aan medewerker en klant succes. “Elke dag een stapje beter”

Ik kan snel de mogelijkheden herkennen van nieuwe ideeƫn en projecten en kan deze goed initiƫren evenals mensen ertoe overhalen om mij daarbij te ondersteunen. Ik krijg energie van variatie in (nieuwe) transformaties en interessante onderwerpen en heb belangstelling voor veel verschillende dingen. Ik word gestimuleerd door uitdagingen en ga deze op een vaak vindingrijke manier aan.

In mijn vrije tijd ben ik Rugby scheidsrechter op het hoogste niveau in Nederland en heb ik af en toe ook de gelegenheid om internationaal te fluiten. De ervaring en kennis die ik hier opdoe kan ik ook goed gebruiken in mijn dagelijkse werk als Coach.